Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (2023)

Instagram har blitt en vanlig plattform for sosiale medier, med millioner av brukere som bruker den som et primært kommunikasjonsverktøy. Direktemeldinger på Instagram lar deg koble til og kommunisere med følgerne dine gjennom tekst, bilder og videoer du tar eller laster opp fra biblioteket ditt.

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (1)

Men hva skjer hvis du ved et uhell sletter viktige meldinger på Instagram? Du vil garantert lure på om du kan gjenopprette slettede Instagram-meldinger. Dette er også grunnen til at vi har skrevet denne artikkelen. I den vil vi utforske om Instagram gir en offisiell måte å hjelpe brukere med å gjenopprette utilsiktet slettede DM-er, og vi vil også tilby praktiske løsninger for å hjelpe deg med å gjenopprette slettede Instagram-meldinger. La oss dykke inn.

 • Del 1: Kan du gjenopprette slettede Instagram-meldinger via nylig slettede
 • Del 2: Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger
 • Del 3: Slik ser du slettede meldinger på Instagram
 • Del 4: Hvorfor folk vil gjenopprette slettede Instagram-meldinger
 • Del 5: Vanlige scenarier der Instagram-brukere sletter meldinger
 • Del 6: Forebyggende tiltak for sletting av Instagram-meldinger
 • Del 7: Hvordan opprettholde personvern og sikkerhet etter gjenoppretting
 • Del 8: Vanlige spørsmål for å gjenopprette slettede Instagram-meldinger

Kan du gjenopprette slettede Instagram-meldinger via nylig slettede

Hvis du er en ivrig Instagram-bruker, vet du sannsynligvis detInstagramhar en funksjon kalt "Nylig slettet." Det er et kjærkomment tillegg for mange brukere, siden det gjør dem i stand til å gjenopprette slettet innhold ved et uhell eller angret.

Det er imidlertid noen begrensninger for denne funksjonen. For eksempel kan du bare gjenopprette slettede historier i løpet av de siste 24 timene og slettede medier eller ruller innen 30 dager. Dessuten er det mest uheldige detInstagrams brukerstøtteoppgi tydelig at slettede meldinger på Instagram ikke kan gjenopprettes fra Nylig slettet. Totalt sett er denne nye funksjonen fra Instagram et nyttig tillegg, men det er ikke nyttig for slettede meldinger.

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger

Instagram-slettede meldinger og forsvinnende DM-er er sannsynligvis de største og vanligste problemene som Instagram-brukere møter. Anta at du angivelig har slettet en melding på Instagram og ikke ser ut til å finne den, til din forferdelse. I så fall er denne guiden her for å dekke noen mulige måter å gjenopprette slettede Instagram-meldinger på.

1Se slettede Instagram-meldinger fra Instagram-data

Selv om du ikke kan se slettede Instagram-meldinger på enheten din, kan Instagrams servere fortsatt beholde dem. Du kan få tilgang til dem ved å be om Instagram-data. Den gjenopprettet imidlertid ikke de slettede meldingene i applikasjonen, men sendte dem via e-post. Slik kan du be om Instagram-data for å hente slettede meldinger.

 1. Åpne Instagram.
 2. Klikk på profilavataren og velgDin aktivitet.
 3. Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (3)

 4. Trykk påLast ned informasjonen din.
 5. Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (4)

 6. Klikk påBe om nedlastingog skriv inn passordet ditt.
 7. Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (5)

Når du mottar e-posten, velger du "Last ned informasjon" og gå til Meldinger-mappen. Det er et arkiv med dine hentede chatter!

2Bruk andre tredjeparts apper for datagjenoppretting

Ulike tredjeparts apper for datagjenoppretting lover å gjenopprette slettede Instagram-meldinger. De slettede Instagram-meldingene kan fortsatt gjenopprettes hvis de ikke er overskrevet.

Dessverre har vi brukt mange verktøy, men klarte ikke å gjenopprette den slettede Instagram-meldingen. Vi foreslår at du tar handling når meldingen er slettet og prøver verktøyene før du kjøper.

3Be chattepartneren om å videresende disse meldingene

Anta at det er du som sletter Instagram-meldingene ved en feiltakelse, anbefaler vi at du ber personen du chatter om å videresende dem til deg. Selv om dette kanskje ikke er ideelt, er det fortsatt en måte å hente tapt eller slettet chathistorikk på.

Med litt flaks kan du hente meldingene du leter etter og sette sammen chatloggen din. For å gjøre dette, send en melding til kontaktene dine og be dem om å videresende meldinger de har fra deg. Sørg for å fortelle dem at du ikke kan hente meldingene selv, og at du vil sette pris på deres hjelp.

Hvis mottakeren ikke har slettet meldingene, bør de kunne sende dem tilbake til deg.

Kan en tilkoblet Facebook-konto gjenopprette slettede Instagram-meldinger?

Meta eier Facebook og Instagram, som lar brukere enkelt koble sammen sine Instagram- og Facebook-kontoer. Når begge kontoene er koblet sammen, kan du søke etter Instagram DM-er i Facebook-innboksen din.

Det er imidlertid ikke faktum lenger. Chatinnhold som deles på denne måten kan ikke synkroniseres på tvers av de respektive plattformene nå.

Hvis du for eksempel søker etter Facebook-vennene dine på Instagram og starter en chat, vil chatteloggen bare lagres på Instagram-kontoen din. Den vil ikke lenger synkroniseres med Facebook-kontoen din, og omvendt.

Med andre ord, hvis du sletter en direktemelding med en Facebook-venn på Instagram, kan du ikke finne chat-loggen i Facebook-kontoen din, noe som gjør det umulig å gjenopprette de slettede Instagram-meldingene.

Slik ser du slettede meldinger på Instagram

1Fra Android-varslingsloggen

For brukere av Android 11 eller nyere kan varslingshistorikk-funksjonen hjelpe deg. Anta at du har aktivert Instagram-varsling og varslingshistorikk-funksjonen før meldingene slettes fra Instagram. I så fall kan du følge instruksjonene nedenfor for å se slettede Instagram-meldinger med denne funksjonen.

Trinn 1:Gå til Innstillinger og trykk på Varsler.

Steg 2:Fra varslingsbryteren trykker du på Avanserte innstillinger.

Trinn 3:Naviger deretter til varslingshistorikk.

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (6)

Du vil kunne se alle originale meldinger mottatt på Instagram, selv de avsenderen har slettet.

2Av AirDroid Parenting Monitoring App

Anta at du vil ha en ultimat løsning som fungerer feilfritt for å forhindre dilemmaet med å ikke kunne se Instagram DM-ene dine etter at du har slettet dem ved en feiltakelse en dag, daAirDroid foreldrekontroller den mest omfattende applikasjonen for å hjelpe deg med det.

Med den kan du se dine slettede Instagram-meldinger uten å logge på Instagram-kontoen din. Det er også det eneste multifunksjonelle sporingsverktøyet for Android, sosiale medier og aktiviteter for barn utover de fleste andre applikasjoners muligheter.

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (7)

Instagram er en populær sosial medieplattform blant unge mennesker. Som forelder kan du bekymre deg for sikkerheten til barnet ditt på Instagram, spesielt om de mottar eller sender upassende meldinger. I dette tilfellet kan du overvåke barnets Instagram-aktiviteter ved å bruke AirDroid Parental Control-appen.

AirDroid Parental Control lar foreldre overvåke barnas Instagram-chatter og sikrer at de ikke deltar i nettmobbing eller samtaler med mistenkelige brukere. Den gir foreldre sanntidsvarsler om barnets Instagram-aktivitet, inkludert meldinger som barnet sletter så snart de er lest.

Appen tilbyr også et bredt spekter av funksjoner som kan tilpasses hver families behov, inkludert posisjonssporing i sanntid, umiddelbare varsler når batteriet er lavt og visning av nettaktiviteter.

Hvordan AirDroid foreldrekontroll hjelper deg med å se slettede meldinger

AirDroid-foreldresiden kan motta varsler om meldinger på barnets telefon. Og selv om barnet ditt sletter Instagram-meldinger, vil ikke varslene som sendes til telefonen din bli slettet med mindre du sletter dem manuelt.

På denne måten kan du holde styr på barnets Instagram-aktiviteter og sikre at de ikke deltar i skadelig eller upassende oppførsel.

Merk:Denne metoden fungerer kun når AirDroid Parental Control-appen er installert på både foreldrenes og barnets telefoner på forhånd før barnet bruker Instagram.

Slik får du det.

Trinn 1.Skaff deg AirDroid Parental Control-appen fra Play Store eller App Store og installer den på enheten din.

Steg 2.Start AirDroid Parental Control på enheten din; Den vil lede deg til registreringssiden. Opprett en konto og logg deretter på.

Trinn 3.AirDroid Kids må være installert på måltelefonen. Skriv inn sammenkoblingskoden for å koble til enheten. Konfigurer noen nødvendige innstillinger og legg til nøyaktig informasjon. Etter at meldingene er synkronisert til AirDroid Parental Control, kan du se skjulte, forsvunne og til og med slettede Instagram-samtaler.

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (8)

Hvorfor folk vil gjenopprette slettede Instagram-meldinger

Det er mange grunner til at folk kanskje vil gjenopprette slettede Instagram-meldinger. For noen kan det være en måte å hente tapte minner eller viktig informasjon som ble slettet ved et uhell. For andre kan det være en måte å få tilgang til meldinger fra en konto som er slettet eller utilgjengelig. Det kan være en måte å holde styr på barnas sosiale medieaktiviteter og private samtaler for å sikre at de er trygge.

Til syvende og sist kan grunnen til at noen ønsker å gjenopprette slettede Instagram-meldinger være personlig. Men uansett årsak er det måter å gjøre det på. Med de riktige verktøyene og metodene er det mulig å gjenopprette slettede IG DM-er.

Vanlige scenarier der Instagram-brukere sletter meldinger

I denne delen vil vi utforske noen av de vanlige scenariene der Instagram-brukere sletter meldinger.

Personvernbekymringer om meldinger

Brukere kan sende sensitiv informasjon, som passord eller personlige opplysninger, gjennom meldinger som de ønsker å holde private.

Hvis mottakeren av meldingen ikke er til å stole på eller har ondsinnede hensikter, kan avsenderen bestemme seg for å slette meldingen for å forhindre brudd på personvernet.

Utilsiktet sletting av meldinger

Et annet vanlig scenario er utilsiktet sletting. Instagram-brukere kan ved et uhell slette meldinger mens de ruller gjennom innboksen eller mens de prøver å slette meldingene deres.

I noen tilfeller kan brukere også slette meldinger ved en feiltakelse når de prøver å klikke på andre alternativer, for eksempel meldingens tidsstempel eller avsenderens profil.

Trenger mer meldingslagringsplass

De som mottar et stort volum med meldinger, må kanskje tømme innboksen for å skape mer lagringsplass.

Brukere kan bestemme seg for å slette gamle eller uviktige meldinger for å gi plass til nye meldinger.

Fjerne bevis for samtaler

En person kan ha en krangel med noen og bestemme seg for å slette samtalen for å unngå ytterligere konflikter.

Brukere kan også slette meldinger for å skjule samtaleloggen for andre som har tilgang til enheten deres.

Uansett årsak er det viktig å huske at når en melding er slettet, er den ikke nødvendigvis tapt for alltid.

Det finnes metoder, for eksempel bruk av tredjeparts apper for datagjenoppretting eller foreldrekontrollapper som AirDroid Parental Control, som kan hjelpe deg med å gjenopprette slettede Instagram-meldinger.

Forebyggende tiltak for å slette Instagram-meldinger

Instagram er en flott plattform for å holde kontakten med venner og familie, men ulykker skjer, og vi ender ofte opp med å slette viktige meldinger. For å unngå å slette Instagram-meldingene dine ved et uhell, er det noen få trinn du kan ta.

Ta skjermbilde

En av de enkleste måtene å forhindre utilsiktet sletting av Instagram-meldinger er å ta et skjermbilde av meldingen.

Skjermbilder lagrer meldingen i telefonens galleri, så selv om meldingen er slettet, har du fortsatt tilgang til den.

For å ta et skjermbilde på en iPhone, trykk på Hjem-knappen og strømknappen samtidig.

På Android-telefoner trykker du bare på volum ned-knappen og strømknappen samtidig.

Etter å ha tatt skjermbildet, lagre det trygt.

Sikkerhetskopier Instagram-data før du sletter DM-ene.

En annen type forebygging er å sikkerhetskopiere Instagram-dataene dine før du sletter meldinger.

Instagram lar brukere laste ned dataene sine, inkludert bilder, videoer og meldinger.

Slik laster du ned Instagram-dataene dine:

Trinn 1:Klikk på profilavataren din og velg Innstillinger.

Steg 2:Det er et alternativ som heter "Personvern og sikkerhet."

Trinn 3:Naviger til alternativet "Data-nedlasting"> Be om nedlasting.

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (9)

Trinn 4:Skriv inn e-posten din og skriv "Informasjonsformat og velg Neste. Du må skrive inn påloggingspassordet for bekreftelse og trykke på "Be om nedlasting."

Etter det, sørg for å lagre den på et trygt sted.

På denne måten, hvis du ved et uhell sletter noen meldinger, kan du fortsatt få tilgang til dem fra sikkerhetskopien. Ulykker kan skje med hvem som helst, men med disse handlingene kan du lagre Instagram-meldingene dine. Husk at forebygging alltid er bedre enn kur.

Hvordan opprettholde personvern og sikkerhet etter gjenoppretting

Gjenoppretting av slettede Instagram-meldinger eller annet innhold kan være et viktig skritt for noen brukere, men det er også viktig for å opprettholde personvern og sikkerhet.

Hold Instagram-dataene dine trygge: Tips å følge

Etter å ha lastet ned Instagram-dataene dine, sørg for å holde dem private og ikke dele dem med noen andre.

For å sikre at de nedlastede dataene dine forblir sikre, lagre dem i passordbeskyttede og krypterte filer.

Unngå skisserte nettsteder for gjenoppretting av meldinger, da de kan stjele påloggingsinformasjonen din og sette personvernet til kontoen din i fare.

Tips for å sikre Instagram-dataene dine

Beskytt din personlige informasjon ved å holde dine nedlastede Instagram-data for deg selv.

Lagre dataene dine i passordbeskyttede filer for å holde dem sikre og sikre at bare du har tilgang til dem.

Unngå nettsteder som hevder å gjenopprette slettede Instagram-meldinger, da de kan stjele påloggingsinformasjonen din og kompromittere kontoens personvern.

Det er også en god idé å installere antivirus-apper på mobiltelefonen. Disse appene kan oppdage og fjerne skadelig programvare som kan kompromittere personvernet og sikkerheten din. De kan også gi sanntidsbeskyttelse for å hjelpe deg med å unngå potensielle trusler.

Innpakning

Noe av det mest utrolige med Instagram er å få kontakt med venner på nettet og følge med på hverandres liv. Sannsynligvis det vanligste problemet folk står overfor er at de ved et uhell slettet meldinger fra Instagram-chatten deres og ønsker å få dem tilbake. Selv om applikasjonen kanskje ikke gjenoppretter de slettede meldingene, kan brukere brukeAirDroid foreldrekontrollapplikasjon for å hente slettede Instagram-meldinger. Med denne applikasjonen kan du gjenopprette Instagram-meldingene dine fra hvilken som helst enhet. Den er også veldig enkel å bruke og krever ingen teknisk kunnskap.

Vanlige spørsmål om gjenoppretting av slettede Instagram-meldinger

1. Kan jeg faktisk gjenopprette slettede Instagram DM-er?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (10)

Elsa

1. Hvis du ved et uhell slettet Instagram-meldinger uten å laste ned og sikkerhetskopiere Instagram-dataene dine, er den eneste måten å gjenopprette dem ved å be mottakeren om å videresende de relevante meldingene.

2. Hvis du regelmessig laster ned og sikkerhetskopierer Instagram-datafilen din, kan du finne de ønskede Instagram-chattene fra de siste sikkerhetskopiene.

2. Hvor lenge oppbevarer Instagram slettede meldinger?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (11)

Elsa

Instagram hevder at de oppbevarer de slettede meldingene i opptil 30 dager.

3. Hvorfor forsvant DM-samtalen min på Instagram?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (12)

Elsa

Hvis du legger merke til at DM-samtalen din på Instagram har forsvunnet, sjekk meldingene dine først. Hvis samtalen ikke er der, er den sannsynligvis slettet. En annen mulighet er at samtalen ble rapportert og fjernet av Instagram.

4. Hvordan ser du på noens arkiv på Instagram?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (13)

Elsa

Per nå er det ikke mulig å se andres arkiver på Instagram.

5. Hvordan laster jeg ned Instagram-chatloggen min?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (14)

Elsa

Du kan laste ned Instagram-chatloggen din. Åpne Innstillinger > Personvern og sikkerhet. Naviger til alternativet som heter Datanedlasting og klikk på forespørsel om nedlasting så snart du bekrefter identiteten din, kan du få en e-post som inneholder kontodata og chattehistorikk

6. Er Instagram-meldinger slettet for alltid?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (15)

Elsa

I tilfelle du ikke regelmessig sikkerhetskopierte enheten din og ikke kunne finne meldingen du lette etter, ble mest sannsynlig at meldingen ble slettet permanent

7. Hvordan sletter du Instagram-meldinger permanent på begge sider?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (16)

Elsa

For å slette en melding fra begge sider, klikk og hold nede meldingen og trykk på «Unsend» fra hurtigmenyen. Meldingen din vil bli slettet fra begge sider, så personen du sendte den til vil ikke kunne se den.

8. Kan slettede Instagram-chatter gjenopprettes av politiet?

Slik gjenoppretter du slettede Instagram-meldinger (2023) - AirDroid (17)

Elsa

Ja, hvis politiavdelingen har en ransakingsordre, kan de bruke avanserte verktøy og eksperter for å hente slettede Instagram-chatter.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated: 27/01/2024

Views: 5601

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.