Slik får du tilbake Instagram-kontoen din når den blir deaktivert, hacket eller slettet - TopTenSocialMedia (2023)

Mange mennesker vil vite hvordan man får tilbake deaktivert Instagram-konto. Her er prosessen for å få tilbake Instagram-kontoen din deaktivert for brudd på vilkårene 2020 eller deaktivert på grunn av annen grunn.

Å miste tilgangen til Instagram-kontoen din kan være et marerittscenario for mange brukere, ettersom Instagram er en av verdens mest kjente sosiale medieplattformer. Å miste år med bilder og videoer på Instagram kan være veldig ødeleggende. Likevel er det heldigvis ikke en for utfordrende oppgave å få tilbake Instagram-kontoen din i mange tilfeller. Du kan kontakte Instagram-støtte og be om hjelp til å få kontoen din oppe og kjøre igjen.

Alternativt kan du prøve å gjenopprette kontoen din fra en sikkerhetskopi, men det fungerer ikke i alle tilfeller. Mange mennesker vil vite hvordan man får tilbake deaktivert Instagram-konto. Ekspertene våre har diskutert prosessen med å få tilbake Instagram-kontoen deaktivert for brudd på vilkårene 2020 eller deaktivert på grunn av annen grunn.

Hvis du har problemer med å gjenopprette Instagram-kontoen din, ikke bekymre deg – vi er her for å hjelpe! Denne veiledningen vil hjelpe deg med å gjenopprette kontoen trinn for trinn, og avhengig av situasjonen din, kan kontogjenoppretting ta noen dager eller noen uker. Hvis Instagram-kontoen din er deaktivert, hacket eller slettet, kan det være utfordrende å gjenopprette den.

Instagram kan kreve at du oppgir identitetsbevis og en forklaring på problemet før du lar deg aktivere kontoen din på nytt. Gjenoppretting av Instagram-kontoer kan ta noen dager eller noen uker, avhengig av situasjonen.

La oss komme i gang med en omfattende guide der vi også har dekket hvordan du får tilbake en deaktivert konto. Mange vil også vite hvordan man får deaktivert en Instagram-konto.

Årsaker til deaktivert Instagram-konto

Slik får du tilbake Instagram-kontoen din når den blir deaktivert, hacket eller slettet - TopTenSocialMedia (1)

 • For brudd på Instagrams vilkår for bruk

Hvis du har brukt Instagram en stund og plutselig finner ut at kontoen din har blitt deaktivert, er det en god sjanse for at du har brutt Instagrams vilkår for bruk. I de fleste tilfeller betyr dette at du har engasjert deg i en oppførsel som Instagram anser som skadelig eller støtende.

Noen av de vanligste lovbruddene inkluderer bruk av uanstendig språk, deling av ærekrenkende eller truende bilder eller publisering av bilder som bryter loven om opphavsrett. Hvis du tror at kontoen din har blitt deaktivert ved en feiltakelse, bør du kontakte Instagram-støtte for å få hjelp til å løse problemet.

 • Deaktivert Instagram-konto for å være inaktiv

Hvis du har vært inaktiv på Instagram en stund, kan kontoen din ha blitt deaktivert. Mange mennesker vil vite hvordan man får tilbake deaktivert Instagram-konto. Instagram vil deaktivere kontoer som ikke har blitt brukt på en viss tid, og hvis du ikke har tilgang på Instagram for en bestemt tid, vil kontoen din bli slettet.

Kontoen din kan bli deaktivert eller slettet for å være inaktiv; Du må prøve å logge på og sjekke kontoinnstillingene dine. Denne artikkelen har diskutert prosessen med å få tilbake Instagram-kontoen deaktivert for brudd på vilkårene 2020 eller deaktivert på grunn av annen grunn.

 • For bruk av upassende språk

Kontoen din kan ha blitt deaktivert for bruk av upassende språk, eller noen har rapportert at du bruker feil. Hvis du har brukt upassende språk eller noen har rapportert deg til Instagram for bruk av upassende språk, kan det være årsaken til at Instagram-kontoen din er deaktivert.

Hvis du bruker upassende språk på eller utenfor Instagram, kan det være årsaken til den deaktiverte Instagram-kontoen din. Du må kontakte Instagram-støtte og forklare situasjonen for å løse problemet. Hvis du tror at kontoen din blir deaktivert i dette spesifikke problemet, bør du kontakte Instagram-støtte for å få hjelp til å avgjøre saken.

 • For brudd på Instagrams retningslinjer for fellesskapet

For det første kan Instagram deaktivere kontoen din hvis den finner ut at du bryter retningslinjene for fellesskapet. Disse retningslinjene inkluderer spamming av andre brukere, posting av uanstendig eller støtende innhold og deling av personlig informasjon uten samtykke.

Hvis du er usikker på om oppførselen din bryter retningslinjene, kan Instagram be deg om å slutte å gjøre det. Hvis du mener at kontoen din blir deaktivert urettferdig, kan du kontakte Instagram-støtte.

Mange vil vite hvordan de får tilbake deaktiverte Instagram-kontoer. De vil kunne undersøke situasjonen og avgjøre om kontoen din skal gjenopprettes.

 • For å ha blitt tatt for å spamme eller annonsere på Instagram

Hvis du blir tatt for spamming eller annonsering på Instagram-kontoen din, kan dette føre til at kontoen din blir deaktivert. Instagram har en streng policy mot spamming og reklame og vil iverksette tiltak mot alle som bryter disse reglene.

Hvis du blir utestengt fra Instagram for spamming eller reklame, er det ikke mye du kan gjøre for å få kontoen din tilbake. Hvis du mener at Instagram har deaktivert kontoen din urettferdig, kan du kontakte Instagram-støtte. De vil kunne undersøke situasjonen og avgjøre om kontoen din må gjenopprettes.

 • Legge ut hatytringer eller vulgært innhold

Hvis du legger ut ulovlige aktiviteter, hatytringer, nakenhet eller grafisk vold på Instagram, kan kontoen din bli deaktivert. Det inkluderer å legge ut bilder av våpen eller narkotika, å legge ut bilder av mennesker uten deres tillatelse, eller å legge ut bilder som er obskøne eller pornografiske. Hvis du legger ut denne typen innhold, vil Instagram-kontoen din bli deaktivert fordi du har lagt ut noe upassende. Du må kontakte Instagram-støtte hvis kontoen din blir deaktivert urettferdig.

Det beste er at det ikke er vanskelig å gjenopprette tilgangen til Instagram-kontoen din selv om den blir avsluttet feil. Folk vil vite hvordan de får tilbake en deaktivert konto i 2022 og fordelene med den. Det kan ta en stund, men det er ikke en dårlig ting med tanke på de utallige månedene eller årene med bilder som følger med kontoen din.

Denne artikkelen har spesifikt diskutert prosessen med å få tilbake Instagram-kontoen deaktivert for brudd på vilkårene 2020 eller deaktivert på grunn av annen grunn.

Få tilbake din deaktiverte Instagram-konto

Hvis Instagram-kontoen din er deaktivert, hacket eller slettet, er det et par ting du kan gjøre for å få den tilbake. Prøv først å kontakte Instagram-støtte. De kan kanskje hjelpe deg med å få kontoen din oppe og kjøre igjen. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å kontakte personen som deaktiverte kontoen din eller hackeren som overtok den. De kan være villige til å gi tilbake kontoen din hvis du beviser at du er den rettmessige eieren.

Mange vil vite hvordan de får tilbake deaktiverte Instagram-kontoer. Instagram la nylig til muligheten for å midlertidig suspendere kontoen din når du trenger en pause fra sosiale medier. Du kan gjøre dette spesifikt gjennom en nettleser eller telefonens applikasjon, men det vil fjerne alle innleggene dine og få det til å se ut som om kontoen blir slettet helt.

Hvis du har deaktivert Instagram-kontoen din og ønsker å aktivere den på nytt, kan du gjøre det ved å logge på igjen på hvilken som helst enhet. Kontoen din blir automatisk reaktivert, og avhengig av hvor lenge du har vært borte, kan det hende du må registrere deg for eventuelle fornyede vilkår eller betingelser avhengig av vilkårene for avreise.

Få tilbake hacket Instagram-konto

Gå raskt inn på Instagram-kontoen din hvis du tror den har blitt hacket. Hackere som da hadde tilgang til det, kan sette personvernet og omdømmet ditt i fare ytterligere. Kontakt deretter Instagram-støtte og forklar situasjonen. Instagram vil sannsynligvis be om brukernavnet og passordet ditt, så sørg for å ha disse tilgjengelige. Til slutt, prøv å nå ut til venner og følgere som kan ha kontaktet kontoen din for å se om de kan hjelpe deg med å få den tilbake online.

Du må følge disse trinnene:

Trinn 1:Først av alt bør du logge på Instagram-kontoen din

Steg 2:Klikk på koblingen "Glemt passord".

Trinn 3:Skriv inn din e-postadresse og passord

Trinn 4:Klikk på "Opprett nytt passord"-knappen

Trinn 5:Deretter må du skrive inn ditt nye passord og bekrefte det

Trinn 6:Klikk på "Logg ut"-knappen.

I de fleste tilfeller kan du gjenopprette den hackede Instagram-kontoen din veldig raskt.

Hvis du noen gang mottar en e-post fra Instagram om at e-posten din er endret, betyr det at hackere har tatt kontroll over kontoen din. For å forhindre at dette skjer, sørg for å se etter e-poster knyttet til kontoen din. Da kan du endre passordet ditt så fort som mulig.

Hvis den gjenopprettede tilgangen til kontoen din tillater deg å endre passordet ditt og få tilgang til kontoer gitt til tredjeparter, bør du opprette et helt nytt passord og endre all påloggingsinformasjon umiddelbart.

Du kan også oppdage at du nå følger noen nye kontoer. Ikke fokuser på dette før kontoen din er ivaretatt. Ikke bekymre deg for det før du har sikret kontoen din. Du vil ha god tid til å slutte å følge alle disse brukerne etter at du har bekreftet kontoen din. Folk vil vite hvordan de får tilbake en deaktivert konto i 2022 og fordelene med den.

Rapportering av en hacket Instagram-konto

Slik får du tilbake Instagram-kontoen din når den blir deaktivert, hacket eller slettet - TopTenSocialMedia (2)

Folk vil vite hvordan de får tilbake en deaktivert konto i 2022 og fordelene med den. Hvis du blir hacket på Instagram, bør du først rapportere profilen til Instagram. Det vil tillate dem å identifisere om kontoen ble hacket eller bare et utmerket troll. Når de har mottatt rapporten din, jobber de med å gjenopprette kontoen din og fjerne skadelig innhold.

 • På påloggingsskjermen til Instagramen din trykker du på Få hjelp til å logge på (Android) eller Glemt passord? (iOS). Du vil kunne få hjelp til å logge på eller tilbakestille passordet ditt herfra.
 • (Kun Android) Skriv inn brukernavn og e-postadresse eller telefonnummer og trykk på Neste.
 • Hvis du trenger mer hjelp, trykker du på «Trenger du mer hjelp?» og følg instruksjonene på skjermen.

Som en del av denne prosessen bør du sende et bilde av deg selv med en sikkerhetskode for å bekrefte identiteten din på Instagram. For å overvinne sjansen for å bli hacket igjen, sørg for å aktivere totrinnsverifisering så snart som mulig.

Få tilbake slettet Instagram-konto:

Folk vil vite hvordan de får tilbake en deaktivert konto i 2022 og fordelene med den. Instagram er en perfekt sosial plattform for å vise frem livsstilen din, men det kan også være en stor bummer når du blir sparket av kontoen din. Det er lett å miste motivasjon, selvtillit og drivkraft når du føler at Instagram har avvist deg. Det beste er en måte å komme tilbake på plattformen uten å vente på en godkjenningsprosess eller til og med betale.

Hvis du eller noen andre i teamet ditt har fjernet Instagram-kontoen din, vil du ikke kunne få tilbake siden din. På grunn av dette er det best å være forsiktig med å dele kontoinformasjonen din med andre. Når du får en e-post som rapporterer mistenkelig aktivitet på kontoen din, vær bekymret umiddelbart og endre passordet ditt.

Selv om du vil gjenopprette en tidligere slettet Instagram-konto, bør du opprette en helt ny konto med samme e-postadresse eller telefonnummer. Brukernavnet du kan opprette med denne telefonen eller adressen er annerledes enn det som ble brukt på Instagram tidligere, og du kan kanskje ikke gjenopprette noen av dine følgere eller bilder.

Fordeler med å få slettet Instagram-konto tilbake

Slik får du tilbake Instagram-kontoen din når den blir deaktivert, hacket eller slettet - TopTenSocialMedia (3)

Instagram lar deg legge ut bilder og videoer på en gjenopprettet konto på bare noen få sekunder. Denne plattformen har imidlertid sine begrensninger når det gjelder å slette innlegg. Hvis du ved et uhell har slettet Instagram-kontoen din, er det ingen grunn til bekymring fordi selskapet har gjort det enklere for deg å få tilbake den slettede kontoen din.

Følgende er noen av de kritiske fordelene ved å få tilbake Instagram-kontoen din. Folk vil vite hvordan de får tilbake en deaktivert konto i 2022 og fordelene med den.

 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og få tilbake alle bildene, innleggene og kommentarene du har laget før den blir slettet.
 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og begynne på nytt med en ny konto, uten noe gammelt innhold.
 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og begynne å bygge en ny følger fra bunnen av.
 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og begynne å bygge merkevarebevissthet for bedriften eller merkevaren din.
 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og begynne å dele bildene og videoene dine igjen.
 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og begynne å bygge merkevaren din igjen.
 • Du kan få tilbake den slettede Instagram-kontoen din og begynne å koble til nye følgere igjen.

Viktige fordeler med å få tilbake den hackede Instagram-kontoen din:

Slik får du tilbake Instagram-kontoen din når den blir deaktivert, hacket eller slettet - TopTenSocialMedia (4)

Folk vil vite hvordan de får tilbake en deaktivert konto i 2022 og fordelene med den.

 • Du kan gjenvinne kontrollen over kontoen din og endre innlegg og profil.
 • Du kan få tilbake følgerne du mistet og øke følget ditt.
 • Du kan få mer oppmerksomhet fra potensielle følgere og kunder.
 • Du kan slette pinlige innlegg eller bilder fra fortiden din.
 • Du kan beskytte kontoen din mot å bli hacket i fremtiden.

Siste tanker

Mange vil vite hvordan de får tilbake deaktiverte Instagram-kontoer. Avslutningsvis, hvis Instagram-kontoen din har blitt deaktivert, hacket eller slettet, er det måter å få den tilbake på. Mange ganger ser det ut til at ingenting kan gjøres med det når hackeren har slettet kontoen din, men hver plattform har en prosess for å få tilbake Instagram-kontoen din.

Ved å følge trinnene og metodene som er omtalt ovenfor, kan du øke sjansene for å gjenopprette kontoen din. Du må være tålmodig og utholdende, og du bør kunne få tilbake kontoen din på et blunk.

Ved å følge trinnene og spesifikke metodene som er omtalt ovenfor i denne artikkelen, kan du få kontoen din i gang igjen på kort tid. Takk for at du leste. For flere lignende blogginnlegg og artikler, fortsett å besøke nettstedet vårt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated: 06/11/2023

Views: 5681

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.