Butterfly Locs, alt du trenger å vite (2023)

Foto:Den elegante naturlige

Butterfly Locs har vært populært på sosiale medier i flere måneder nå, men du har kanskje ikke lagt merke til det med det første. Her er alt du trenger å vite om det nyeboho stilpå kvartalet.

Med et blikk:

 • Hva er Butterfly Locs?
 • Hvilken type hår du skal bruke
 • Hvordan gjøre Butterfly Locs?
  • Fletting og innpakningsmetode
  • Heklemetode
  • Butterfly Locs på lengre hår
 • Kan du vaske dem?
 • Ta ned

Hva er Butterfly Locs? (Og hva de ikke er).

Denne nye stilen med locs ligner veldig på en beskyttende stift: distressed locs. Distressed locs er den bohemske fetteren til de nettefaux locssom ble populært for noen år siden, men den ene forskjellen mellom distressed og Butterfly Locs er de krøllete løkkene som er laget i Butterfly Loc, og gir dem deres signaturutseende.

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (1)

Butterfly Locs er som den perfekte blandingen avgudinne locsoglidenskapsvendinger. Den rotete, bohemske stilen er eterisk, lite vedlikehold og veldig naturlig. For de av oss som ønsker en stil som endrer seg over tid, som ikke krever mye oppstyr for å få den til å fungere, og som feirer krøller og spoler samtidig som vi beskytter vårt eget hår, kan denne stilen være for deg.

Hvilken type hår du skal bruke og hvor mye

Avhengig av hvor langt det naturlige håret ditt er og hvor lenge du vil at hårene skal være, kan det hende du trenger to typer hår.er det ikkelengreenn ditt eget hår, trenger du omtrent6-8 pakker av en eller annen type vannbølgehår i 22-28 tommer. Dette håret er krøllete og sprettende, og det er det som vil gi deg de karakteristiske løkkene som gir Butterfly Locs navnet sitt.

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (2)

Hvis du bestemmer deg for å gå med hår som er lengre enn ditt eget hår, trenger du filler hår. Teknisk sett kan du bruke det bølgete håret til å fylle lokkene også og kan kjøpe mer av det for det formålet. Men mange opplæringsprogrammer bruker Marley-hår for å lage en individuell flette som du deretter pakker inn med det bølgete håret. Bare flette marley-håret inn i håret til ønsket lengde.

Du trenger også

De fleste stylister lager 40-50 lokker, og du vil sørge for at de ikke er for store. Lengre stiler har en tendens til å ha tynnere locs sammenlignet med jumbo locs sett i kortere stiler. Dette bidrar til å redusere vekten av håret og dermed spenningen i hodebunnen.

Hvordan gjøre Butterfly Locs

Det finnes et par forskjellige metoder for å installere Butterfly Locs, men uavhengig av metoden du bruker, kan det være lurt å begynne med først å bløtlegge håret du har kjøpt (hvis det er syntetisk) i en skylling av eplecidereddik. Vanligvis er en del eddik, to deler vann tilstrekkelig. Bløtlegg håret i et par timer og skyll grundig. Dette bidrar til å unngå kløe hvis du har en sensitiv hodebunn.

Fletting og innpakningsmetode

Det er en rekke måter du kan oppnå Butterfly Locs på, avhengig av hvor mye tid du har, ferdighetsnivået og tålmodigheten din. Det fine med denne stilen er at du ikke trenger å være en mester i hårflette for å oppnå et vakkert resultat. De fleste kan gjøre denne stilen på 3-6 timer, men jo lengre lengde, jo mer tidkrevende kan det være.

Trinn 1: Flett eller vri håret.

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (3)

Velg enavskjedsmønsterog flette eller vri håret. BrukShine og Jameller hvilken som helst kantkontroll for å holde delene pene. Du kan velge å bruke gummibånd som vist nedenfor i The Chic Naturals video nedenfor, men du trenger ikke. (Hvis du legger til lengden på håret ditt, sørg for å flette Marley-håret inn på dette tidspunktet, eller du kan flette vannbølgehåret inn som The Chic Natural gjør i veiledningen hennes.)

Trinn 2: Forbered Water Wave-håret ditt.

Dette trinnet kan gjøres mens du går, eller du kan gjøre alt i begynnelsen. Bare ta to stykker av vannbølgehåret og separer dem. Du vil at resultatet skal være luftig, men fortsatt relativt sammen.

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (4)

Trinn 3: Hekle Water Wave-håret inn i bunnen av fletten din.

Tahekle nålog plasser den gjennom bunnen av fletten din, ved hodebunnen. Sett det separerte vannbølgehåret i nålens krok, lukk det og trekk det gjennom mindre enn halvveis. Du vil at omtrent ¾ av vannbølgehåret på den ene siden skal begynne å pakke. Hvis du er kjent medfaux loc-teknikker, dette er veldig likt hvordan du vil starte boksfletteforlengelsen som går under faux loc.

Trinn 4: Begynn å pakke inn.

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (5)

Ta nå den kortere delen av vannbølgehåret og hold den med fletten din. Begynn deretter å pakke inn fletten, og det kortere stykket mot det, med det lengre stykket vannbølgehår. Du vil pakke roten 5-6 ganger for å sikre at den er sikker mot hodebunnen. (Dette vil bidra til at stilen din ser pen ut over lengre tid.) Men prøv å ikke bruke for mye spenning. Når du vikler, bruk tommelteknikken for å lage løkkene.

Det fine med Butterfly Locs er at det er greit å være rotete. Vær rotete mens du pakker håret, de trenger ikke å være stramme eller kontrollerte, skjønnheten er i løkkene og uklarheten til lokket. Disse lokkene ser også bedre ut over tid, igjen jo rotete jo bedre, så ikke vær redd for å omfavne kruset når de eldes.

Tommel-teknikken

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (6)

Når du vikler vannbølgehåret, vikler du en del rundt tommelen løst mens du fortsetter å vikle ned to eller tre ganger. Dette vil gi lokomotivet signaturløkkene. Noen stylister foreslår å gjøre 3 vanlige innpakninger og deretter sette inn tommelen for å "plukke opp" noe av håret før du returnerer det til innpakningsdelen.

Trinn 5: Forsegl endene.

Når du når ønsket lengde, må du stenge lokket og forsegle endene. Du kan oppnå dette ved å lage en liten løkke med fingeren på slutten, og deretter pakke det gjenværende håret tilbake opp i fletten til du går tom for vannbølgehår. Du kan bruke neglelim mens du pakker inn de resterende tommene eller to for ekstra hold. Løkken er veldig viktig, den vil gi deg en fin avslutning på loc og holde loc sikker. IKKE brenn endene.

Butterfly Locs, alt du trenger å vite (7)

Heklemetoden

Hvis du er mer komfortabel med heklemetoden – som tar mindre tid – kan du klippe håret ditt, men jeg foreslår at du lar fronten og baksiden stå ute for individuelle fletter/twisninger, slik at stilen din har en viss allsidighet. Adanna Madueke gjør en god jobb med å vise hvordan hun inkorporerer begge teknikkene her. (Her er fordeler og ulemper(for det meste proffer) på å bruke heklemetoden for å lage boksfletter og lignende stiler.)

DENNE opplæringen👇🏾 er sannsynligvis denBESTEen å se hvis du er interessert i heklemetoden. Mary K Bella viser hvordan hun bruker heklemetoden med hår som ikke er pre-Loc'd, noe som er nyttig akkurat nå siden det ikke er MANGE allerede lokalisert Butterfly Locs-hår. Hun er også veldig morsom. Jeg anbefaler å se hele videoen.

Butterfly Locs på lengre hår

Hvis du har langt hår, men ønsker å rocke bob-lengde locs, er det faktisk enklere enn du tror – ingen hårklipp nødvendig!Sjekk ut veiledningen nedenfor om hvordan du bretter flettene dine før du pakker inn.

Vedlikehold og forfriskende Butterfly Locs

Å holde stilen godt vedlikeholdt og hodebunnen din er en svært viktig del for å ha enbeskyttende stil. Sørg for at håret ditt er vasket, dypkondisjonert og godt fuktet før du installerer lokkene, og du må også utføre periodisk vedlikehold med denne stilen.

Ta en titt på Naturally Sunnys video nedenfor om vedlikehold og hvordan du oppdaterer lokaler på to uker. I hovedsak, for å opprettholde lokasjonene dine:

 • Ha olje for hånden for å massere hodebunnen og sørge for at den er ren og fuktet.
 • Bruk mousse for å holde flyaways i sjakk og gi din Butterfly Locs et "ferdig" utseende.
 • Det kan hende du må pakke inn noen få steder her og der, og bruke litt kantkontroll på ny vekst.

Les hurtigveiledningen vi laget med bransjeeksperter ominstallere, ta vare på og ta ned beskyttelsesveiledning.

Kan du vaske Butterfly Locs?

Det korte svaret er ja, du kan vaske Butterfly Locs, men du kommer ikke til å få en "ekte" vask. Hvis du har brukt flette-og-vikle-metoden, er ditt eget hår surret rundt det syntetiske håret. Så du vil ikke ha full tilgang til den. Med heklemetoden har du relativt mer tilgang til ditt eget hår men fortsatt ikke full tilgang. Så de fleste fokuserer på å holde hodebunnen ren som du ser i videoen nedenfor.Å ikke ha full tilgang til ditt eget hår er den første grunnen til at du ikke lar denne typen stiler ligge for lenge; 4 uker er en generell tommelfingerregel.Ettersom oljer og produkter bygges opp, kan håret ditt bli en grobunn for bakterier. Så selv om disse stilene (med riktig vedlikehold) kan se bra ut i mer enn fire uker, jo lenger du går uten å vaske håret, jo mer setter du helsen til hodebunnen og håret i fare.

Husk også at hvis/når du vasker lokkene dine, vil du detsørg for at du tørker dem grundig. Husk at du har lag med hår i denne stilen – en flette pakket inn i mer hår – så det er lett for fuktigheten å henge i alt håret.

Når det er sagt, rensing av hodebunnen (detterensevann fungererflott) og bruker entørrsjampo som denneer en fin måte å opprettholde et visst nivå av renslighet når du har lokket inne.

Fjerningen

Som nevnt, som en generell tommelfingerregel, foreslår vi kun å holde i beskyttende stiler forfire uker, spesielt hvis du ikke vil vaske deg stilen mens den er inne. Når det gjelder å ta ned Butterfly Locs, er tålmodighet nøkkelen. Gi deg selv nok tid til å ta ned lokkene dine, siden du vanligvis først må nøste opp og deretter løsne flettene under. Ha litt olje og en sprayflaske klar for å løsne oppbygging og ta pauser hvis du føler at du blir sliten eller frustrert. Du må klippe enden av lokket, nøste opp håret og skli det ut av bunnen av fletten. Nedenfor ser du hvordan The Chic Natural er en enkel måte å fjerne lokkene hennes på.

Adanna Madueke har også en annen enkel måte å fjerne lokkene på, hvis flettene dine er små nok.

***

Vil du ha mer informasjon om Butterfly Locs? Vlogger Nisha Eberhard satte sammen en flott spørsmål og svar om sine lokaliteter. Hun svarer på alt fra hvor tunge de er til hvordan de skal vaskes. Sjekk det ut her:

Hvis du vurderer å kjøpe Butterfly Locs eller gjøre dem selv, sørg for at du ser videoene vi har inkludert. Ha alle forsyningene dine klare og et flott show å se på. Lykke til og fortell oss hvordan de ble, tag oss påInstagram!

FAQs

How much do butterfly locs cost? ›

The price of the butterfly locs depends on your location and the skill level of the hairstylist. However, on average, it can cost between $150 - $500.

Are butterfly locs damaging? ›

They won't pull on your edges, causing damage or discomfort. They're a perfect option for anyone looking for a protective style that is as comfortable as it is stylish.” If butterfly locs sound like they could be your next style, keep reading for Pierre's tips on how to install and care for the protective hairstyle.

What hair is needed for butterfly locs? ›

You'll need roughly six to eight packs of water wave hair to create your locs.

How long does butterfly locs last? ›

For the wellbeing of your natural hair and the best appearance for the entire time, butterfly locs should stay in for up to 8 weeks or two months. If you weren't able to keep up with washing, moisturizing, and hydrating the locs, then it might be better to remove them earlier, at around 5 weeks.

How painful is butterfly locs? ›

It takes between 4 to 6 hours on an average to get this hairstyle done. The amount of time it takes to install your butterfly locs depends on your choice of length. Installing butterfly locs on your natural hair doesn't hurt since your natural hair is braided before the installation.

How many packs of butterfly locs do I need for a full head? ›

Usually 6 packs Butterfly Locs Hair can full a head. There are 12 strands in each pack.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 12/20/2023

Views: 5879

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.