9 ting å vite før du starter Remnant 2 (2023)

Resten 2, oppfølgingen til 2019 sovende hitResten: Fra asken, er en unik blanding av tredjepersons skyting ogMørke sjeler-lignende elementer pakket inn i en historie om en dimensjonsspennende ondskap kjent som roten.

Hvis du er en nykommer i serien som meg, kan det hende du kommer inn i spillet med mange forutinntatte forestillinger om hvordan det kombinerer skuddveksling og dodge-rolling. Her er noen tips for å gjøre deg klar til å redde virkeligheten med så få hindringer som mulig.

Velg riktig startarketype

Den første store avgjørelsen du tarResten 2(med mindre du virkelig begynner å tilpasse hvordan hovedpersonen din ser ut) handler om å bestemme seg for en arketype. Etter å ha kommet ut av opplæringen, vil du bli gitt et valg mellom fire unike bygg (fem hvis du har forhåndsbestilt for å låse opp Gunslinger fra hopp), hver med forskjellige ferdigheter og innledende belastninger.

  • Utfordrerer en tank-y badass som starter med en hagle og en ferdighet som lar dem klare seg gjennom dødelig skade.
  • Handlerer aldri alene takket være en hund som følger dem til jordens ende og en rekke evner som spiller inn i dette båndet.
  • Jegerer spillets hjemmehørende langdistansespesialist som kan forlenge ferdighetens varighet med godt plasserte snikskytterskudd på fiendens svake punkter.
  • Medisin, ikke overraskende, handler om helbredelse. Dens viktigste fordel er muligheten til å lade opp relikvien (somtRestensitt svar påMørke sjelerEstus-kolbe) etter å ha gjenopprettet en bestemt mengde helse.

Du kan bytte arketyper (men det vil koste deg)

Det skjer med de beste av oss: Du tok en stor beslutning og angrer på det. Heldigvis,Resten 2tvinger deg ikke til å holde fast ved den samme arketypen gjennom hele spillet. Hvis du synes at startklassen din ikke oppfyller eller bare ønsker å eksperimentere med forskjellige spillestiler, er det enkelt å endre ting. Vel, forutsatt at du har penger til å dele ut de nødvendige materialene, selvfølgelig.

9 ting å vite før du starter Remnant 2 (1) Bilde: Gunfire Games/Gearbox Publishing

Noen få bemerkelsesverdige innbyggere iResten 2navområde Ward 13 selger spesielle gjenstander som kan gjøres om til engrams, et fancy ord for verktøyet du setter inn i arketypemenyen for å bestemme klassen din. Reggie bærer det gamle metallverktøyet som låser opp Challenger, Mudtooth holder Handler's Old Whistle, Brabus vil overlevere Rusty Medal for the Hunter, og Dr. Norah har naturligvis Medisinsk-nålen.

Etter å ha brukt 1500 skrap (Resten 2sin grunnleggende valuta) på en av disse varene, må du ta den med til Wallace, den frustrerende vage pseudo-synske som bor i kranen over Ward 13s verft. Han vil forvandle dem fra ubrukelig søppel til engram for 10 lumenittkrystaller (slippet av elitefiender eller funnet i kister) og ytterligere 1000 skrap stykket. Derfra er alt som trengs for å bytte klasse å bytte ut engrams når som helst på arketypemenyen.

Mestre dodge-rollen

Selv om det absolutt ikke er så viktig for å overleve som iMørke sjeler, dodge-roll mekanikeren funnet iResten 2vil ofte være ditt mest potente defensive verktøy mot både spillets grunnleggende fiender og større sjefer. Unngåelse gjør deg usårbar, men bare for en håndfull bilder, så det er i din beste interesse å få en følelse av hvordan du går gjennom angrep uskadd. Det kan være vanskelig å få alenetid med en enkelt fiende, men hvis du noen gang befinner deg i et en-til-en-møte, foreslår jeg at du lager din egen opplæring ved å bruke litt tid på å unngå angrep i et par minutter. Du vil takke deg selv når du kommer lenger inn i spillet og kampene blir mer dødelige.

9 ting å vite før du starter Remnant 2 (2) Bilde: Gunfire Games/Gearbox Publishing

Vær oppmerksom på vekten til rustningen din

Et annet viktig aspekt ved å unnvike du må vurdere er heftelsen din. Hvert stykke rustning innResten 2har en vektverdi, og den kombinerte belastningen av hele antrekket ditt kan hindre bevegelsen din og redusere usårbarhetsrammene på dodge-rullen din hvis ting blir for tungt.

En rask inspeksjon av venstre side av karaktermenyen vil fortelle deg alt du trenger å vite om girvekten din: et lyseblått tall betyr at dodgen din vil være så sikker som mulig, grønn er en litt dårligere men fortsatt håndterbar, gul er uten tvil den øvre grensen for effektivitet, og rød betyr at du vil klistre mot bakken i stedet for å rulle.

Panservekten kan reduseres litt hvis du spiller som en utfordrer. Arketypen kommer sammen med en egenskap kjent som Strong Back som reduserer belastningen jo flere poeng du investerer i den. Hvis du planlegger å bruke noen av de mer klumpete rustningssettene i spillet, ikke overse Strong Back; den kan barbere av opptil 10 heftelser på maks nivå.

Hold et øre ute under kamp

Det kan være vanskelig i kampens tåke, men sørg for å lytte etter noen tydelige lydeffekter mens du klipper ned roten, siden de er nøkkelen til å forstå hvordan kampen flyter og hva du kan forvente av fiendene dine.

Engasjerte du det du trodde var ett eller to monstre bare for å oppdage at et halvt dusin av vennene deres ventet på å slå rett rundt hjørnet? Vel, du burde ha lyttet etter noe som et dypt krigshorn, som indikerer at du er i ferd med å bli overfaltLeft 4 Deadstil av en haug av områdets grunnleggende fiender.

På samme måte betyr en høy ringing at du er i ferd med å stå ansikt til ansikt med en elitemobb, sterkere fiender med mye mer helse og spesielle krefter. Disse rykkene kan dukke opp omtrent hvor som helst, så når du hører lydeffekten (det er vanskelig å beskrive, men du vil bli godt kjent med farene dens jo lenger du spiller), skann området og send dem så snart som mulig.

Bruk riktig pistol på riktig rekkevidde

Alle som har brukt mye tid med første- eller tredjepersons skytespill, forstår i seg selv at visse våpen har visse bruksområder. Snikskyttere, for eksempel, er for å ta ut mål på lang avstand, mens hagler gjør det bedre når du er nært og personlig med fienden din.Resten 2tar dette konseptet ett skritt videre ved å gi hver pistol i spillet det som kalles en «effektiv rekkevidde».

I tillegg til informasjon som skade, magasinstørrelse og ammunisjonskapasitet, inkluderer våpenstatistikken detaljer om deres "ideelle rekkevidde" og "fall-off-rekkevidde" for å gi deg en følelse av hvordan du best kan bruke dem. Førstnevnte indikerer selvsagt skytevåpenets søte punkt, mens sistnevnte er der du vil begynne å se skaden din lide. Du vil ikke bli straffet hardt for å være én eller to meter forbi et våpens fallavstand, men ikke prøv å plukke av fiender fra halvveis over kartet med for eksempel en pistol, ellers vil du oppleve en dramatisk reduksjon i effektiviteten.

Det kan være vanskelig å måle avstand, spesielt under intense kamper, så den raske og skitne måten å vite om våpenet ditt er innenfor sin ideelle rekkevidde er å se trådkorset. En liten prikk midt i trådkorset betyr at du er klar.

Oppgrader våpnene dine

Ok, ja, dette er nok ganske åpenbart for de fleste av dere, men ikke forsøm å oppgradere favorittvåpnene dine. Mens material- og kontantbehovet stiger på høyere nivåer, er det i din beste interesse å holde våpnene dine i toppform mens du stadig går gjennomResten 2sin kampanje. Grunnleggende fiender, elitemobber og til og med de fleste sjefer er pushovers hvis du bare tar deg tid til å besøke smeden hver gang du kommer tilbake til avdeling 13. Mye somMørke sjeler, er suksess mye mer avhengig av statusen til våpnene dine i stedet for arbeidet du har investert i karakterens statistikk.

Kur den hosten

Etter å ha fullførtResten 2sin veiledning og bli kjent med avdeling 13, vil du til slutt besøke en frodig skog kjent som Yaesha. (Hvor eventyret ditt begynner er randomisert, slik at du ikke nødvendigvis reiser dit.) Men ikke la Yaeshas skjønnhet lure deg: Mange av innbyggerne påfører en irriterende statuseffekt kjent som Root Rot. Faktisk så irriterende at du vil sørge for at du har den nødvendige helbredende gjenstanden for hånden for å ta vare på sykdommen før du faktisk fanger den.

Root Rot skader deg ikke direkte, men fører i stedet til at karakteren din får hosteanfall med jevne mellomrom. Og mens en sår hals kan høres ubetydelig ut når du kjemper mot en ond, dimensjonshoppende hivemind, avbryter denne hosten omtrent alt du gjør og gjør deg sårbar i flere sekunder. Dodge-rolling vil bidra til å oppheve noe av effektens varighet, men du har kanskje ikke alltid utholdenhet til overs, spesielt under noen av de mer hektiske kampmøtene.

9 ting å vite før du starter Remnant 2 (3) Bilde: Gunfire Games/Gearbox Publishing

Heldigvis er en kurativ gjenstand kjent som Oilskin Balm rikelig både i avdeling 13 og Yaesha selv. Før du forlater førstnevnte, besøk Dr. Norah for å fylle opp medisiner, og hvis du allerede har reist til sistnevnte, kan en hornfigur kjent som Bedel – han er vanskelig å savne siden han bokstavelig talt venter på deg i begynnelsen av området – koble deg på. Begge selgerne lagerfører varen for 100 skrap stykket.

Bedel selger også en Rotward-ring for 500 skrap som forhindrer rotrot helt, noe som også kan være et alternativ hvis du har problemer med å unngå effektene.

Skjermbilde alt

Evnen til moderne konsoller og PC-er til å skjermdumpe videospill med en enkelt knapp betyr at det er enklere enn noen gang å løse gåter, ogResten 2har noen doozies.

Når du snubler over en bok eller et unikt miljøinnslag, anbefaler jeg på det sterkeste å ta et skjermbilde og ha det i den digitale baklommen. Du vil bli overrasket over hva som utgjør en ledetrådResten 2, og uten et kompendium eller oppdragslogg å bla gjennom, vil du ha så mye informasjon som mulig tilgjengelig slik at du ikke trenger å gå tilbake. Jeg har funnet noe interessant tyvegods ved ganske enkelt å være klar over hoveddetaljene i en bakgrunnshistorie eller en serie symboler og ta opp det nødvendige skjermbildet for en oppfriskning av noe jeg leste for en halvtime siden.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 14/12/2023

Views: 5689

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.