5 måter å få strandbølger - Ingen krølltang (eller strand!) påkrevd (2023)

Nydelige strandbølger og tilbakesveid gardinsmell er enorme akkurat nå! Hvis du ble velsignet med naturlig bølget, voluminøst hår, er du klar for strandbølgetrenden! Men for de av oss med rett hår, innebærer å oppnå strandbølger vanligvis varmestyling, noe som kan belaste våre delikate lokker.

Ikke vær redd! Vi har satt sammen en liste med enkle tips for å få de varmeløse strandbølgene du ønsker deg denne sommeren helt uten krølltang eller strand! (Og sjekk ut vår liste over17 varmefrie frisyrer, hvis du leter etter ideer utover strandbølger!)

Les videre for å lære hvordan du kan rocke varmeløse strandbølger selv om du har fint eller tynt hår!

1. Vri håret til krøller

Nålekrøller kan være den enkleste måten å legge nydelige strandbølger til fint, tynt hår, og best av alt, du trenger bare noen bobbynåler og en krusetemmende spray for å oppnå varmefrie strandbølger!

Hvordan få strandbølger uten varme: Start med lett fuktig hår, spritt over hele med en krus-bekjempende spray som vår. Å forberede låsene dine med et utjevnende og fuktighetsgivende produkt vil bidra til å forhindre krusing og flukt når du angrer vendingene dine!

Samle en 2- til 3-tommers del av håret og vri forsiktig til det ligner en kanelsnurre. Pin på plass med en bobby pin eller klips. Gjenta denne prosessen til alt håret er vridd og festet til små krøller. Spray favoritthårsprayen din med lett hold over vendingene, og vent til håret er helt tørt. Angre vendingene, fingre håret og nyt livlige, livlige strandbølger selv på fint, tynt hår!

2. Prøv TikTok Headband Waves Hack

Den største trenden på TikTok i det siste er å bruke et sateng pannebånd for å få varmeløse strandbølger. Dette er et utmerket alternativ forlegge til volumog strandbølger til fint hår fordi pannebåndet er designet for å brukes over natten, og maksimerer tiden håret er "satt" rundt pannebåndet.

Hvordan få strandbølger uten varme: Sprøyt akkurat nok vann på håret til å gjøre det litt fuktig. Sprits deretter på et volumøkende produkt somLift Me Up Hair Thickenerfor å gi litt tekstur og løft til de fine hårbølgene dine, og gre gjennom håret for å spre produktet.

Deretter sentrerer du hodebåndet på toppen av hodet ditt og bruker et klips for å feste det på plass. Begynn å vri håret rundt pannebåndet nær toppen, legg til litt mer hår mens du jobber deg nedover og rundt hver side som du ville gjort hvis du skulle lage en fransk flette. Fest endene med en scrunchie eller hårslips, og det er det! Om morgenen, rist ut de enkle, nydelige fine hårbølgene dine!

3. Knus og plopp håret

Dette er et godt alternativ hvis du allerede har noen naturlige bølger og tekstur som du vil forsterke! Kryssing av hårproduktene dine etter dusjen i håret ditt ogplopping håretvil gi deg nydelige strandbølger for tynt eller tykt hår uten varmen! Men forberedelsene til denne metoden starter i dusjen.

Etter sjamponering, bytt ut din vanlige balsam med en dypt kondisjonerende hårmaske for å forhindre sprø, tørre bølger. VårHair Redemption Restorative Butter Masquekombinerer arganolje og en blanding av 5 plantebaserte smør for å trenge dypt inn i hårstråene for å forsegle fuktighet. Tross alt er sunne bølger fuktige bølger!

Hvordan få strandbølger uten varme: Det beste med denne teknikken er at alt du trenger er en myk T-skjorte! Etter å ha skylt ut den dype kondisjoneringsbehandlingen, tørk håret forsiktig med et mikrofiberhåndkle. (Tørking av håret kraftig med grove bomullshåndklær kan føre tilskader!) Når det overflødige vannet er borte, påfør leave-in hårpleieprodukter etter dusjen, og skru deretter hårtuppene mot hodebunnen.

Deretter plasserer du T-skjorten (langermet stil fungerer best) på en flat overflate, som en seng eller et bord, med kragen på skjorten nærmest deg. Bøy deg fremover i midjen for å "ploppe" håret på midten av T-skjorten. Ta bunnen av skjorten og brett den tilbake slik at den nå sitter i nakken. Til slutt knytter du ermene til en knute ved bunnen av hodet for å sikre T-skjorten.

La håret duppe i 30 minutter til 1 time før du fjerner t-skjorten for å la håret lufttørke helt, og du vil rocke nydelige strandbølger uten varme! Når du slår strandbølger for tynt hår, kan du prøve å bruke en dusjhette i stedet for en T-skjorte, da den ikke flater ut håret så mye. Bare pass på å fingre låsene på plass – ingen børsting!

4. Bruk varmefrie hårruller

Skadelige varmeruller er ute og varmefrie hårruller gjør comeback! Kule ruller kommer i en rekke størrelser, så selv de av oss med kort til skulderlangt hår kan finne den perfekte størrelsen for bølgene vi ønsker! (Husk: Jo større rulle, jo løsere bølge!)

Hvordan få strandbølger uten varme: Start med fuktig hår og spritt med et volumgivende produkt somLøft meg oppfor å gi volum til dine varmeløse strandbølger – spesielt hvis du har tynt hår. Ta små deler av håret på hver rulle, rull opp og vekk fra ansiktet ditt og fest rullen på toppen av hodet. Når du har gjort hele hodet, sprøyt håret med din favoritt lettholdende hårspray og vent til håret er tørt. Rull ut rullene og fingre håret for nydelige, myke strandbølger uten varme!

Profftips: Siden det ikke er noen varme å bekymre seg for, kan du plassere rullene nærmere hodebunnen enn du ville gjort med en krølltang for å virkelig pumpe opp volumet for løft ved røttene!

5. Gå for en lav, løs flette (eller to!)

Dette trikset er et gammelt, men en godbit, spesielt hvis håret ditt kan holde krøll, men bare trenger en liten boost! For å få varmeløse strandbølger i stedet for stramme ringlets, sørg for at du fletter lokkene dine løst og holder deg til bare 1 eller 2 fletter. For løse fletter er supertbeskyttende frisyrer for søvn, hold din inne over natten for sprettende strandbølger neste dag!

Hvordan få strandbølger uten varme: Før du begynner, spritt en krus-bekjempende spray somIngen angerpå fuktige låser og gre gjennom. Deretter, avhengig av hårets lengde og tekstur, lag 1 eller 2 løse fletter, og fest endene av hver flette med et hårslips eller scrunchie. Når du våkner, spritt litt mer No Remorse for å ta vare på eventuelle flyaways, og fingre de elegante strandbølgene du har laget uten varme!

Fortell oss: Har du en favorittmetode for å lage nydelige varmeløse strandbølger? Del i kommentarene nedenfor!

Liker du det du leser og vil ha mer hårpleieinnhold levert direkte til innboksen din? Registrer deg for å motta våre ukentlige nyhetsbrev for den nyeste hårinformasjonen og eksklusive kampanjer for ditt modne hår!

Bedre ikke yngrevet at varmeløse strandbølger er et fantastisk alternativ for kvinner med delikat, aldrende hår. Derfor har vi samlet våre favorittstylingtips for å lage nydelige strandbølger uten varme. Det beste av alt er at vi har produktene du trenger for å hydrere håret og bekjempe frizz, samtidig som vi gir volum og løfter når du lager strandbølger for fint, tynt hår.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 03/01/2024

Views: 5503

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.