23 Virkade Faux Locs-stilar för att inspirera din nästa look - StayGlam (2023)

FörbiRebecca Puttock|Uppdaterad den 14 november 2022

Letar du efter en skyddande frisyr? Då är du på rätt plats! Vi har satt ihop 23 virkade faux locs-stilar som du måste prova! Det finns en frisyr som passar alla. Vi har livfulla färger, trendiga bobs, hästsvansar, bullar och mer. Vilken som helst av dessa kommer att ge dig en snygg ny look som kommer att ge alla hår avundsjuka! Vad väntar du på? Ta en titt, du kommer inte att kunna bestämma vilken frisyr du ska prova härnäst.

1. Virka Faux Locs till en bulle

Vår första frisyr är denna vackra höga bulle. Loken är tjocka och har flera toner av svart och mörkbrunt. Du kan återskapa denna bulle med mindre eller större locs i valfri färg. Välj en liknande frisyr som denna om du letar efter något chic som kommer att glädja upp ditt utseende.

2. Blondvirkad Faux Locs

Därefter har vi en idé om blont hår. Faux locs har stylats till en medellängd stil och är en ljus, somrig blond färg. Blond som denna är perfekt om du vill ha en djärv, ny look. Du kan ha blonda locs stylade till en bob, lob, eller lämna dem superlånga.

23 Crochet Faux Locs Styles to Inspire Your Next Look - StayGlam (2)

Källa:@didorich

3. Individuell, Jumbo Faux Locs

Om du vill ha hår som ser stilrent ut är vårt nästa val för dig. Håret har långa, tjocka lockar i en halv-upp stil. Detta är en fantastisk frisyr som passar alla. Du kan göra håret djärvare genom att välja locs i en annan nyans. Mörkrött skulle vara fantastiskt!

4. Kortvirkad Faux Locs

Därefter har vi en annan kortare stil att visa dig. Den här är en sidobob med chunky locs. Det ser så stilrent och trendigt ut. En sådan här frisyr är perfekt för damerna som vill ha en fräsch, ny look och den kommer att passa alla. Du kan återskapa samma frisyr eller prova mindre locs eller locs i en annan nyans.

Stylist plats: West Philly.

5. Vibrant Red Faux Locs

Skapa ett uttalande med livfullt rött hår som detta! De virkade faux locs har stylats på sidan och är en vacker röd nyans. Om du älskar den här färgen, prova den! Du kan alltid välja ljusare eller mörkare röda, beroende på vad du gillar bäst. Vi älskar denna håridé, den är perfekt för hösten!

23 Crochet Faux Locs Styles to Inspire Your Next Look - StayGlam (5)

Källa:@fan.dandy

Håret gjordes av@goddessfauxlocsx(Pasadena/Hollywood, CA).

6. Vågigt virkat Faux Locs

Det finns massor av olika faux locs tillgängliga. Du kan välja lång, kort, tunn eller tjock men har du tänkt på vågigt? Wavy locs ser så trendiga och chica ut. Ta inte bara vårt ord för det, kolla in den här håridén. Håret har stylats på sidan, är medellångt och är vackert vågigt. Hår som detta är underbart och kommer att passa alla kvinnor.

23 Crochet Faux Locs Styles to Inspire Your Next Look - StayGlam (6)

Källa:@idlelocs

Stylist plats: Ft Lauderdale, FL.

7. Goddess Crochet Faux Locs med tillbehör

Du kan piffa upp dina lokaler med tillbehör. Här har vi ett bra exempel. Håret har stylats till långa lockar med lockigt hår längst ner (även känt som gudinna locs). Det finns även sladdar, manschetter och ett skal. Du kan återskapa en liknande look som denna eller välja dina egna tillbehör som passar din unika stil. De olika utseenden du kan skapa är oändliga.

Håret gjordes av@shurba_by_samri(Minneapolis, Minnesota).

8. Halvt upp, halvt ner bulle

Vår nästa idé är en underbar frisyr halvt upp, halvt ner. Loken är väldigt långa och de har slagits in i en vacker bulle. En sådan här frisyr är perfekt om du vill ha en glam ny look. Skapa din egen version av denna håridé eller kanske överväg att ändra längden eller lägga till en levande färg. Oavsett vad du väljer kommer alla hår som liknar detta att se fantastiskt ut.

Stylist plats: West Philly.

9. Bohemiska gudinnan Locs

Därefter har vi en vacker håridé. Håret har stylats till tunna hårstrån men en del av håret har krullats istället. De olika stilarna ger håret en trendig finish. Du kan ha en blandning av locs och lockigt hår som detta, men du kan också ha en blandning av raka och vågiga locs. Kombinationen av vågiga och raka faux locs kommer att se cool och snygg ut. Produkter som används för utseendet är: Zury Goddess Braid Deep Curl 2X (18 tum, färg #4, 8 förpackningar) och Outre Bohemian Curl (24 tum, färg F4/30, halva paketet).

Om du vill lära dig mer om DIY faux locs och hur du installerar dem, här är en YouTube-handledning för utseendet ovan:

10. Koppargudinnan Faux Locs

Koppar är en så populär hårfärg, speciellt runt hösten och vintern. Detta är av många anledningar, men vi älskar det eftersom det är varmt, snyggt och kommer att passa alla. Här är ett vackert exempel på en kopparfrisyr. Locken har stylats på sidan och blir till lockar halvvägs. Återskapa denna håridé eller använd kopparfärgen på någon av dina snygga faux loc-frisyrer.

Håret gjordes av@beautycanbraid(Tampa, Florida).

11. Chunky, individuell gudinna Locs

Vår nästa håridé innehåller chunky locs som har stylats på sidan. Denna stil är också känd som gudinna locs. Hår som detta är super glam och det är perfekt för damerna som vill ha en ny look som kommer att wow. Dessa lokar fungerar bäst på långt hår eftersom du får full effekt av lockarna.

23 Crochet Faux Locs Styles to Inspire Your Next Look - StayGlam (11)

Källa:@idlelocs

Stylist plats: Ft Lauderdale, FL.

12. Platinum Faux Locs

Vill du göra ett uttalande? Då är denna håridé för dig! Här har vi faux locs som är i en ljus, platina nyans. Vi älskar den här looken eftersom den är trendig och djärv. Platina som denna kommer att se fantastisk ut på alla faux loc-stilar, långa eller korta.

23 Crochet Faux Locs Styles to Inspire Your Next Look - StayGlam (12)

Källa:@nxn.cy

13. Individuella Faux Locs till en hög bulle

Tidigare i inlägget presenterade vi en vacker bulle, om du gillade den idén så kanske du gillar den här också. Detta hår har ökat stilspelet eftersom bullen har placerats väldigt högt på huvudet och ser ut att vara lämplig för en gudinna. De lösa locken framtill ser också fantastiska ut. Hår som detta är perfekt för ett speciellt tillfälle.

Stylisten är LA/Compton baserad.

14. Curly Crochet Faux Locs

Därefter har vi en annan lockig faux loc-idé. Lockarna som skapas här är så snygga, snygga och snygga. Hår som detta är bara fantastiskt och kommer att göra dig uppmärksammad! Välj mörka lockar som dessa eller prova en levande färg. Red locs skulle se fantastiskt ut. Du kan också välja vilken hårlängd som helst.

23 Crochet Faux Locs Styles to Inspire Your Next Look - StayGlam (14)

Källa:@idlelocs

Stylist plats: Ft Lauderdale, FL.

15. Enkel virkad Faux Locs-frisyr

Vår nästa idé är enkel men supersnygg. Håret har vackra lok som är långa och stylade på sidan. Hår som detta kommer att passa alla. Den är perfekt för damerna som behöver en krånglig look som kan bäras dag som natt. Hår som detta kommer att hålla dig snygg för alla tillfällen.

16. Multi Tone, Goddess Crochet Faux Locs

När du väljer din nya frisyr behöver du inte bara välja en färg. Kolla in denna nästa frisyr. Faux locs har stylats till några olika nyanser inklusive blond, ljusbrun och mörkbrunt. Denna färgkombination är trendig och unik. Återskapa denna look eller välj din egen färgpalett.

Stylistplats: Dallas, Texas.

17. Super Long Goddess Faux Locs

Se ut som en drottning med en frisyr som denna nästa. Håret är superlångt och har några vackra accessoarer också. Hår som detta kommer att se vackert och elegant ut för alla tillfällen. Du kan återskapa med olika tillbehör men försök att hålla hårlängden lika. För den här looken behöver du två paket virkat hår, 6,5 paket Marley-hår och 2-3 paket lockigt hår.

Om du vill veta hur du kan göra själv den här skyddande stilen, här är en YouTube-handledning av LavishlyBritt.

18. Virka Faux Locs Bob

Därefter har vi en trendig håridé. Håret har stylats till en kort bob med tjocka lockar och flätade muddar. Det är en underbar frisyr och den är perfekt för damerna som vill ha en dramatisk ny look. Du kan återskapa detta eller så kan du välja en bob i en annan färg.

19. Wavy Faux Locs into a Bull

Älskar håridéerna med de vågiga locken? Då är nästa val för dig! De vågiga locsna har lagts i en mycket hög bulle med guldtillbehör. Detta är en mycket glamorös frisyr och den skulle vara perfekt för speciella tillfällen. Användningen av vågiga locs i en bulle skapar en frisyr som kommer att wow!

20. Long, Goddess Crochet Faux Locs

Vår nästa idé innehåller lokaler som ser lämpliga ut för en prinsessa! Faux locs är mycket långa och är i en halv-upp stil. När lokarna är långa så här ser de snygga och fantastiska ut. Du kan ha en liknande frisyr som den här eller accessoarer.

21. Blond gudinna Faux Locs

Vill du ha en unik frisyr som gör ett uttalande? Då är det här för dig. Detta hår har ljusa blonda och mörka hår som är tjocka och har lockar i ändarna. Håret är också accessoariserat. Det är en cool och trendig frisyr som kräver uppmärksamhet. Återskapa den här looken eller ta inspiration och prova en annan blond nyans eller en annan längd.

22. Mikrovirkad Faux Locs

Därefter har vi en snygg och snygg håridé att visa dig. Lokalerna som visas här är tunna och mycket snygga. Vi älskar den här frisyren för att den ser så trendig ut. Du kan ha den här looken eller så kan du välja en kortare hårlängd, en annan färg skulle också se bra ut.

Handledning för utseendet finns nedan!

23. Gudinnan Faux Locs hästsvans

Sist på vår lista är denna hästsvans. Chunky faux locs har stylats till en hög hästsvans komplett med tillbehör. Detta är en vacker, elegant och trendig frisyr som kommer att passa alla. Du kan bära en sådan här frisyr för alla tillfällen.

Vi hoppas att du har hittat en ny virkad faux locs-frisyr att prova!

Om författaren

Rebecca Puttock

Taggar:

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated: 18/12/2023

Views: 6079

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.