10 nettsteder for å laste ned gratis vanntekstur for Photoshop [100+ ressurser] (2023)

10 nettsteder for å laste ned gratis vanntekstur for Photoshop [100+ ressurser] (1)

Bruk vanntekstur som bildebakgrunn.Vann har mye symbolikk som folk forbinder det med. Det symboliserer dynamikk, energi, noen ganger ro og mystikk osv. Det er derfor vann- og vannteksturer er flotte bildebakgrunner eller digitale eller trykte bakgrunnsbilder. De er også flotte for webdesign, skape effekter for produkter, grafisk design, fotomanipulasjoner og mer.

Bruk til webdesign.Til tross for fordelene ved å bruke vanntekstur og dens applikasjoner påFoto redigeringog digitale kreasjoner, finner de fleste det vanskelig å søke etter en gratis kilde. Og noen mennesker ser ikke ut til å ha råd til å kjøpe premium vannteksturer og mønstre.

Relatert innlegg:10 nettsteder for å laste ned Gold Texture for Photoshop [300+ gratis ressurser]

Men det er ingen grunn til å bry seg, da dette innlegget vil liste ned 10 gratis ressurssider hvor du kan få gratis og unike vannteksturer som du kan bruke.

1.brusheezy.com (over 1800 vannteksturer)

Brusheezy.com er sannsynligvis en av de mest populære sidene som du kan få gratis vanntekstur i dag. Det er et go-to-nettsted for de fleste photoshop-redaktører eller alle som ønsker å få og laste ned gratis vannteksturer som er bra for fotoredigeringsprosjekter. Det er over 1800 vannteksturer her. Alternativene du får her er imponerende. Noen av dem er imidlertid premiumvarer. For eksempel er det forskjellige typer vannteksturer du vil kunne benytte her, er vannbobler, vannbølger, vannsprut, frysevannstekstur, vannbølger, sjøvannsteksturer og bassengvannteksturer og mer. Vær oppmerksom på at disse teksturene er for personlige og kommersielle, og noen som er gratis å bruke kan kreve attribusjon.

2.psd-dude.com (over 50 gratis vannteksturer)

Psd-dude er et annet flott nettsted som kan gi deg tilgang til over 50 gratis vannteksturer du kan bruke i bilder, nettsteder og andre prosjekter. I tilfelle du er interessert i bilderedigering, er dette en nettside som er verdt å sjekke ut. De gratis vannteksturene ser fantastiske og profesjonelle ut.

Med Psd-dude har du tilgang til ulike typer vannteksturer som overflatetekstur, blågrønn havtekstur, turkis bølgetekstur, bassengvanntekstur, damvanntekstur, bølget vannoverflatetekstur, rolig vannoverflate, sømløs undervannstekstur og mer. Du kan bruke dem til forretningsformål. Du kan gjøre hvilken som helst manipulasjon og bruke disse vannteksturene til alle grafiske designprosjekter.

3.textures.com

Det er hyggelig å finne ut at et nettsted som dette kan tilby mange gratis ting når det kommer til vannteksturen. Du finner ulike kategorier eller typer her. Noen tilgjengelige vannteksturer er vannsprut, vannbekker, skumvann, vanlig vann, fossefall, bølgevann og mer. Denne nettsiden gir deg mange alternativer. Selv om noe av det du finner her ikke er gratis, har du lov til å laste ned opptil 15 bilder daglig gratis. Hvis du trenger flere og større høyoppløselige bilder, kan du kjøpe kreditt eller benytte en abonnementspakke.

4.sitepoint.com (20 forskjellige vannteksturer)

Dette er et nettsted som har en liste hvor du kan laste ned gratis teksturer og mønstre. Disse effektene er fantastiske når de brukes på postkort, bannere, plakater, bilder, nettsteder og mer. Du kan enkelt lage en akvarelltekstur ved å bruke hvilken som helst av dem. Over 20 forskjellige vannteksturer er tilgjengelige for nedlasting gratis. Merk at du ikke kan bruke dem til prosjekter som ikke er oppgitt på nettstedet deres. Noen vannteksturer inkludert er Natural Water Drop Texture, Vanndråper, Drikkevannstekstur, Svømmebassengvanntekstur, Water Ripples Texture og mye mer.

5.pixabay.com (over 1500 vannteksturer)

Pixabay.com har vist seg å være en av de beste når det gjelder å gi tilgang til gratis teksturer og mønstre sammenlignet med andre nettsteder. Det har vist seg å overlevere for ulike kategorier mennesker som ønsker å gjøre prosjektene sine levende selv med begrensede budsjetter. Tenk deg å få tilgang til over 1500 vannteksturer som du kan bruke gratis.

Noen av dem er regndråper, bølger, svømmebasseng, blå havoverflate, bassengvann, havvann, vannoverflatetekstur, vannoverflate-rippel, vannoverflatemønster og mer. I tilfelle du leter etter den beste akvarellpapirteksturen, er dette det rette stedet å finne den. Teksturer her kan brukes eller endres for å møte alle prosjektene dine.

6.freecreatives.com (over 20 gratis vannteksturer for Photoshop)

Vannteksturene du finner her er fantastiske. Dette er fordi de enkelt kan redigeres i Photoshop for å passe til ditt nåværende prosjekt. Denne siden gir deg tilgang til over 20 gratis vannteksturer. Disse kan være vanndråper, havtekstur, vannrefleksjonstekstur, rennende vann, boblet vann, vann og lys tekstur, vanntekstur i havet, flytende vanntekstur og mer. Du kan gjerne bruke dem til logodesign, nettsteddesign og andre prosjekter.

7.freestocktextures.com

Leter du etter et nettsted for å få gratis vannteksturer? De fleste nettsteder har en eller annen begrensning når det kommer til å tilby freebies, men det er ingen grunn til å bry seg ettersom freestocktextures.com unike samlinger av vann- og vannmønstre. Alternativene her er mange, og du vil definitivt få tilgang til sømløse vannteksturer.

Noen teksturer inkluderer vanndråper, mørkeblå vannoverflate, skum på sjøen, turkisblått vann, vanndråperegn, vannkrusninger, abstrakt vannoverflate og mer. Det beste er at de kan kopieres, redigeres og brukes som du vil fordi alt som er på nettstedet har blitt lisensiert somCreative Commons Zero.

8.toppdesignmag (50 vannteksturer å laste ned gratis)

Å få tilgang til høykvalitets vannteksturer du kan bruke til å manipulere bildene dine er ikke en lett oppgave. Med et nettsted som topdesignmag.com vil du ha tilgang til forskjellige typer vannteksturer. Disse er flotte når det gjelder å lage 3D- og 2D-design. Noe av det du finner her er isvann, blått tema, isvann med vannbobler, havvann, stor vannboble, tekstur med vanngnister, tekstur av snøvann, store vannbobler og mange andre. Denne siden gir deg tilgang til 50 vannteksturer du kan laste ned og bruke gratis.

9.tripwiremagazine.com (over 50 imponerende vannteksturer)

Denne nettsiden vil gi deg over 50 imponerende vannteksturer. Disse kan være åpne havbølger, regndråper, grønt vann, fontenevann, undervann, blått vann og mange andre. Ulike eksperter har bidratt til disse teksturene. Derfor kan du alltid forvente det beste. Du kan finne ønsket vanntekstur på denne nettsiden. De kan brukes i ethvert kommersielt prosjekt.

10.inboundmarketingsummit.com (51 fantastiske gratis vannteksturer)

Med denne nettsiden vil du ha tilgang til 51 fantastiske gratis vannteksturer. Dette er svært nyskapende teksturer og vil gi litt gnist til prosjektet ditt når det først er lastet ned. Du står fritt til å jobbe med dem på plattformer som Canva, Photoshop og andre. Denne nettsiden har en tendens til å få noen av de beste vannteksturene fra andre nettsteder på internett. Du står fritt til å bruke dem på noen måte siden det ikke er noen juridiske begrensninger.

Hvor og hvordan du bruker vannteksturbakgrunner

  • Bruk vanntekstur som bildebakgrunn
  • Bruk som bakgrunn – For scenedekor og andre trykte dekorasjoner
  • Bruk til webdesign
  • Bruk for grafisk design – bannere, flyers eller plakater
  • Brukes til emballasjedesign
  • Bruk vanntekstur på font i Photoshop

Hvordan lage vanntekstur i Photoshop

Konklusjon

Basert på ovenstående er det åpenbart at det er mange alternativer du kan utforske for å få førsteklasses kvalitetvannteksturer og mønstre gratis. Det er ingen grunn til å bekymre deg for å betale siden disse er helt gratis uten noen begrensning angående bruk. Vannteksturer er flotte og ideelle å bruke som bildebakgrunn for webdesign, reklame og reklame, bannere, flyers, plakater og alle trykte eller digitale reklamer.

Ansvarsfraskrivelse:Vi eier ikke noen av bildene, videoene og innholdet som deles på denne siden. Vær oppmerksom på at noen av bildene og videoene vi brukte har opphavsrett som tilhører de opprinnelige eierne. Ingen intensjon om å krenke opphavsrett. Hvis du opprinnelig eide bildene, videoene og innholdet vi delte og distribuerte på nettstedet vårt, og ikke ønsker at arbeidet ditt skal publiseres eller distribueres, bør du gjøre dine ønsker kjent for oss. Du kan sende oss en e-post på info@ephotovn.com. Vi vil fjerne innholdet ditt og aldri publisere det på noen av sidene våre.

For flere interessante historier, tips og innsikt, følg vår Facebook-side@Ephotovn. For flere gratis ressurser, bli med i vårEksklusiv gruppe. Du kan også registrere deg på vårt nyhetsbrev for å få nye ting og tilbud fra første hånd. Abonner på vårYouTubefor merPhotoshop-veiledningerog mer. Følg oss også videreTwitter,Instagram,Pinterest,BehanceogDriblefor å se våre siste arbeid og prosjekter.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 24/11/2023

Views: 6097

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.